Лестър сложи край на, до голяма степен успешния, четиригодишен престой на

...
Лестър сложи край на, до голяма степен успешния, четиригодишен престой на
Коментари Харесай

Лестър избира между няколко опции за нов треньор

Лестър постави завършек на, до огромна степен сполучливия, четиригодишен престой на Брендън Роджърс при " лисиците ", и извоюва първия трофей на тима във ФА Къп през сезон 2020-2021. Но откакто отборът е на предпоследно място в класирането, северноирландецът беше освободен от отговорностите си, оставяйки Лестър да реши опциите си за негов правоприемник.

След като неотдавна уволненият треньор на Челси Греъм Потър отхвърли работата, The Independent оповестява, че " лисиците " в този момент търсят краткотрайни решения. Назначаването на Рой Ходжсън и незабавният триумф като началник на Кристъл Палас сложиха акцент върху опита в клуба. Мартин О'Нийл е едно такова име, който преди този момент беше управител на Лестър сред 1995 и 2000 година, а също по този начин може да се похвали с опит във Висшата лига през общо шест сезона с Астън Вила и Съндърланд.

О'Нийл не е бил на тъчлинията, откогато напусна последния си пост отпред на Нотингам Форест през 2019 година Independent показва, че Рафа Бенитес също се разисква като алтернатива от управлението на Лестър. Съвсем неотдавна той беше уволнен като управител на Евертън по средата на сезон 2021-22, само че може да се похвали с блестяща автобиография във Висшата лига, в която също е служил на тъчлинията в Ливърпул, Челси и Нюкасъл.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР